|
|
Автор | Сообщение |
---|
Гость Гость
| |
| |
Гость Гость
| Тема: Re: Katy Perry | Кэтти Перри Ср 27 Июн 2012 - 13:40 | |
| Katy Perry greets fans outside the El Capitan Theatre after making an appearance on Jimmy Kimmel Live on Monday (June 25) in Hollywood. "...вон та, в жутких розочках..." © [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение] |
|
| |
Гость Гость
| Тема: Re: Katy Perry | Кэтти Перри Ср 27 Июн 2012 - 13:42 | |
| Katy Perry on the red carpet at the premiere of her new concert film Katy Perry - Part of Me 3D held at Grauman’s Chinese Theatre on Tuesday (June 26) in Hollywood. [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение]это для нашего нейл сообщества [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение] |
|
| |
Гость Гость
| Тема: Re: Katy Perry | Кэтти Перри Ср 27 Июн 2012 - 13:43 | |
| Katy Perry pops out of a box of popcorn for her performance at the premiere of her film Katy Perry - Part of Me 3D held at Grauman’s Chinese Theatre on Tuesday (June 26) in Hollywood. [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение] |
|
| |
Гость Гость
| |
| |
Гость Гость
| |
| |
Гость Гость
| Тема: Re: Katy Perry | Кэтти Перри Вс 1 Июл 2012 - 21:29 | |
| Katy Perry grins from ear to ear on the pink carpet at the premiere of her movie Katy Perry - Part Of Me on Saturday (June 30) in Sydney, Australia. [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение] |
|
| |
Гость Гость
| Тема: Re: Katy Perry | Кэтти Перри Ср 4 Июл 2012 - 22:27 | |
| Katy Perry shows off her patriotic side with red, white, and blue eyelashes at the European premiere of her film Katy Perry - Part of Me held at Empire Leicester Square on Tuesday (July 3) in London, England. [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение] |
|
| |
Гость Гость
| Тема: Re: Katy Perry | Кэтти Перри Чт 5 Июл 2012 - 22:14 | |
| Katy Perry is all smiles as she spends Independence Day riding her bike in Venice Beach on Wednesday (July 4) in Venice, Calif.
[Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение]
Katy Perry out at a 4th of July party at SHOREbar in Santa Monica (July 4)[Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение] |
|
| |
Гость Гость
| |
| |
Гость Гость
| |
| |
Гость Гость
| |
| |
Машулька :) VIP